Skip to content Skip to footer

Plati

Online prin Card bancar

Site-ul nostru foloseste serviciile PlatiOnline pentru tranzactiile efectuate cu cardul online.
Platile se pot efectua cu cardul personal sau al firmei dvs, in conditii de siguranta deplina deoarece se foloseste sistemul 3D Secure pentru toate platile online.
Plata se face printr-un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online oferind confidentialitate si siguranta la achizitia produselor si serviciilor din mediul online.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul dvs. de cont cu numele „licente 
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii si al procesatorului de plati PlatiOnline, site-ul nostru NU solicita, NU stocheaza si NU are acces nici un fel de detalii ale cardului dvs.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme pe care o primiti pe mail dupa finalizarea comenzii, livrarea produselor urmand a se face dupa confirmarea platii in contul nostru.

Ramburs la curier
Produsele fizice (tangibile), pot fi achitate si in sistem ramburs la curier.
ATENTIE! Produsele DIGITALE se livreaza exclusiv pe mail.

Livrare

Livrarea produselor virtuale (licente electronice) se face exclusiv pe e-mail imediat dupa confirmarea platii. Prin livrare se intelege furnizarea produselor achizitionate de dvs, direct in casuta dvs postala electronica (e-mail) insotite de instructiuni, link-uri pentru descarcarea programului(elor) si factura fiscala.

In cazul in care nu gasiti e-mailul in INBOX, va rugam sa verificati si folderele SPAM si JUNK ale adresei dvs. de e-mail.

In cazul in care nu ati primit e-mailul va rugam sa ne contactati telefonic.

Livrarea produselor tangibile se va face exclusiv prin SameDay, taxa de transport fiind 25 lei (NU este inclusa in pretul produselor). Comenzile sunt onorate in maxim 24 de ore lucratoare de la confirmarea platii, iar livrarea se face in maxim 3 zile lucratoare (conform curierului). 

Retur

Politica de Retur pentru produsele digitale livrate electronic

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014, articolul 16, litera m (furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material), fac exceptie de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe e-mail, website sau orice canal de comunicare electronica).

Cheia de produs este unica. In momentul in care ati activat-o pe un PC acea cheie nu mai poate fi folosita de altcineva. Din acest motiv cheile de produs NU pot fi returnate.

Toate produsele digitale comercializate de noi au garantie astfel ca se accepta returul produselor care nu sunt functionale.

Unele produse pot fi nefunctionale din cauza unei greseli de transmitere a cheilor de produs. Exemplu: stergerea din greseala a unui caracter din cheia de produs facand ca aceasta sa fie incompleta sau trimiterea unei chei de la alt produs fata de cel comandat.

In cazul in care exista orice probleme tehnice, de activare sau de functionare a cheilor de produs, contactati-ne, noi vom verifica daca acea cheie a fost activata si daca aceste probleme nu se pot solutiona vom inlocui produsele sau vom rambursa integral suma achitata.

Politica de Retur pentru produsele fizice

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

In cazul in care doriti sa returnati produsele achizitionate, va garantam termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului, CU CONDITIA CA PRODUSUL SA NU FI FOST FOLOSIT / ACTIVAT!

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Suma rambursata in urma returului pentru produsele fizice va fi valoarea produselor in sine. Taxele de transport nu vor fi returnate.